Dag van de Trainer 2013

Op 15 november 2013 gaven mijn zus Claudia en ik twee workshops tijdens de Dag van de Trainer 2013. Omdat de Dag van de Trainer dit jaar helemaal in het teken stond van talenten, ontworpen wij een workshop met de titel ‘Jouw talent, jouw succesformule’.

Ballonnen Dag van de Trainer

Ons talent diende daarin als voorbeeld. Wij zijn goed in speels training geven. Wij zetten dit talent echter niet alleen in tijdens een training, we gebruiken het ook in alles wat we doen voor en na de training. Dus met de opdrachtgever voeren wij een speels intakegesprek en ook om ervoor te zorgen dat deelnemers na afloop blijven leren zetten wij spelvormen in. Altijd zelfbedacht, altijd op maat gemaakt.

In de workshops tijdens de Dag van de Trainer, waarin heliumballonnen een hoofdrol speelden, ontdekten bijna 80 deelnemers hun grootste talent én ervoeren zij hoe ze dat trainerstalent veel bewuster kunnen inzetten in alle facetten van het trainersvak. Iedere deelnemer liep met minstens één concreet toepasbaar idee naar buiten

De meeste deelnemers gaven terug dat ze een geweldige tijd hadden tijdens de workshop en dat ze zeer enthousiast en voldaan naar huis gingen. Via de evaluatie achteraf viel op dat veel deelnemers veel plezier hadden van wat zij tijdens de workshop leerden. Daarbij werd veelal gerefereerd naar de methodiek die we hadden aangeboden die het mogelijk maakt het geleerde keer op keer toe te passen.

Met een dergelijke terugkoppeling kunnen wij niet anders dan dik tevreden zijn. Wij zeggen dan ook: Missie geslaagd!

 


Ook de Speel-mail ontvangen?
Naam:
Email:
(meer info)