De Speelacademie

De Speelacademie

Train de trainer staat centraal bij De Speelacademie waardoor jij als trainer meer plezier gaat ervaren in je werk. Haal je plezier uit het geven van trainingen? Wil jij je trainingen (inter)actiever en creatiever maken? Vind jij dat het jouw taak is om deelnemers te laten groeien en te laten ontwikkelen als persoon? Wil jij ‘spelen’ integreren in je trainingsaanbod? Dan ben jij de trainer die we zoeken.

Investeren

Jij weet dat in jezelf investeren belangrijk is om kwaliteit te kunnen blijven leveren als trainer. Je hebt gehoord over spelend leren en de grote effecten daarvan. Maar hoe integreer je spelend leren in jouw programma? Hoe overtuig je de opdrachtgever van het effect van spelend leren?

Train de trainer

Train de trainer wil voor ons zeggen dat we jou willen laten ontdekken hoe je ontwikkeling effectiever en leuker maakt voor de deelnemers en voor jezelf. Daarnaast geven we handvatten voor het benaderen van (potentiële) opdrachtgevers. De trainingen zijn opgebouwd vanuit een schat aan theorieën over ‘spelend leren’. Onze trainingen zijn gericht op het maken van plezier.

EQ

Door een beroep te doen op het spelend vermogen van je deelnemers doe je ook een beroep op hun sociale vaardigheden. Hiermee activeren zij hun EQ, emotionele Intelligentie. ‘Spelen’ en EQ zijn nauw met elkaar verbonden. Meer daarover vind je in het trainingsaanbod.

Ik wil Effectief en Speels Trainen

Spelend ondernemen

Investeren in een leerbeleving van De Speelacademie levert winst op doordat je trainingen effectiever zijn. Stel je daarnaast eens voor wat het je oplevert als je ook je acquisitie, je intakegesprekken en je offertes spelend zou aanpakken. De Speelacademie leert je daarom ook hoe je spelenderwijs (potentiële) opdrachtgevers benadert en hoe je jezelf en je training op innovatieve wijze succesvol verkoopt.
Ik wil Effectief en Speels Trainen

Spelen is effectief

Je leert bij De Speelacademie ervaren hoe effectief ‘spelend leren’ is. Je leert een creatieve methodiek om het speelse karakter te integreren in je trainingen. Je bent meer bewust van jezelf waardoor je zonder oordeel deelnemers kunt begeleiden.

Ontwerpen en uitvoeren en verkopen

Trainen en ondernemen in dit kennistijdperk en in deze belevingseconomie, vereist een andere aanpak. Wij leren je hoe je daar plezier in kunt hebben én hoe je daar succesvol mee kunt zijn!

In de training Effectief en Speels Trainen begeleiden we je in het ontwikkelen van een training die motiverend, aantrekkelijk, onderscheidend, prikkelend, uitdagend, plezierig, onvergetelijk én verslavend is. Daarnaast leer je hoe je jezelf en je training succesvol verkoopt.

Meedoen

Wij willen dat alle deelnemers meedoen. Wij gaan op een creatieve en interactieve manier aan de slag. Wij creëren een sfeer waar deelnemers experimenteren, reflecteren en meedoen.

Twijfel niet langer of jij creatief genoeg bent om ‘spelen’ te integreren in je trainingen. Heb vertrouwen in jezelf en heb het lef om te spelen. Jij kunt het! Wij leren je hoe.

Wij trainen jou als trainer om je vak uit te oefenen op een manier die ervoor zorgt dat:

  1. Deelnemers meer leereffect en meer leerplezier ervaren.
  2. Opdrachtgevers tevreden zijn.
  3. Jij meer werkgenot, meer voldoening en meer opdrachten haalt uit je werk.

Inschrijven

Wij hebben een kast vol creatieve interventies die op spelende wijze worden uitgevoerd. Wil je komen snuffelen of heb je een doel voor ogen waar je een speelse training voor wilt maken? Schrijf je dan direct in voor één van de trainingen van De Speelacademie.

Ik wil Effectief en Speels Trainen

CRKBO_Instelling
 


Ook de Speel-mail ontvangen?
Naam:
Email:
(meer info)