Financiële uitdaging

euro-400252_1280

Ik zie hoe Mariëtte een beetje emotioneel wordt wanneer ze haar verhaal besluit; “Ok, dus om heel eerlijk te zijn, als er nu niet snel iets veranderd dan kom ik financieel echt heel erg in de problemen.” Ze haalt diep adem en draait onrustig het kopje thee rond tussen haar handen. Ik kan me voorstellen dat ze zich kwetsbaar voelt, door de situatie en door het bij mij voor te leggen. Gelukkig heb ik er vertrouwen in dat ik haar kan helpen en dat we er samen voor kunnen zorgen dat ze uit dit financiële dal klimt.

In 4 stappen

Waar Mariëtte tegenaan loopt is een verzadigde markt, veel van hetzelfde qua aanbod en meer werkdruk in het algemeen. Ze heeft te weinig (terugkerende) klanten. De noodzaak om je te onderscheiden in het volledige trainingstraject, dus zowel in je aquisitie, als tijdens je training, als in het natraject, is steeds groter geworden. In onze eendaagse training ‘Impactvolle werkvormen’ leren we jou daarom met plezier ons 4-stappenplan voor het maken van onvergetelijke werkvormen, die je kan inzetten om mensen gemakkelijker te laten leren en ook mensen gemakkelijker je dienst te laten kopen.

Meteen anders

Het mooie aan deze methode is dus dat je hiermee ook werkvormen voor je kennismaking, intake en aquisitie leert maken. Je kunt je hiermee bij je potentiële klanten al onderscheiden vanaf het allereerste moment! Dat geeft je een voorsprong op de concurrentie. De voorsprong wordt alleen maar groter wanneer jij ook in je workshop inspirerende en effectieve werkvormen gebruikt.

Bijna vol!

Een paar weken na onze training bel ik Mariëtte voor een borgsessie, om te vragen hoe het met haar gaat. Borgsessies zijn een extra service van de Speelacademie en helpen onze deelnemers het geleerde nog beter in de praktijk toe te passen. Ze is vrolijk en klinkt heel anders dan toen ze bij mij aan tafel zat. “Mirjam, wat fijn dat je belt! Ik heb gisteren drie nieuwe deelnemers kunnen inschrijven en vorige week vijf, mijn training zit bijna vol. De werkvorm die ik heb gemaakt tijdens jouw training heb ik daarna nog iets aangescherpt en ik gebruik deze nu tijdens de intake met nieuwe deelnemers. En dat werkt!” We kijken samen terug op wat ze uit de training heeft meegenomen aan kennis, vaardigheden en inspiratie die ze nu zelf kan inzetten. In haar woorden klinkt weer vertrouwen naar de toekomst en haar financiën. Haar blijdschap werkt aanstekelijk, lachend hangen we op.

Ook voor jou?

Wil jij ook leren:

  • hoe je spetterende en impactvolle werkvormen ontwerpt;
  • hoe je ècht onderscheidt van je collega’s /concurrenten;
  • hoe je je aquisitie nog slimmer en leuker kunt maken.

Dan is onze training ‘Impactvolle werkvormen’ heel geschikt voor jou. Voor meer informatie of om je aan te melden kun je hier klikken. We horen graag van je!

***

Wil je meer tips en trucs (en werkvormen!) ontvangen? Meld je dan aan voor de Speel-mail! Dit is wat andere mensen zeiden over de Speel-mail:

“Alle andere  nieuwsbrieven gooi ik allemaal ongelezen weg. Jullie Speel-mail daarentegen lees ik altijd met veel plezier en van A tot Z.” ~Tonco Modderman~

“Hartstikke leuk weer dames. Dank jullie wel! Ik kan, net als alle vorige keren, meteen weer wat zaken uit de Speel-mail toepassen op mijn eigen praktijk.”  ~Frans Hoeke~

“Ik geniet van jullie Speel-mail, dank jullie wel. Pay it forward, lets play and have fun! Blij ook met jullie werkvormsuggesties!”~Mark Brouwers~

 

 


Ook de Speel-mail ontvangen?
Naam:
Email:
(meer info)