Ik loop achter…

ik loop achter

Ik loop achter

Marijke heeft zich opgegeven voor onze training ‘Impactvolle werkvormen’ omdat ze merkt dat de markt haar inhaalt. Vroeger stond ze bekend als een vernieuwende trainer, maar ergens is de routine erin ingeslopen. Ze ziet en hoort dat de leerbehoeftes van deelnemers veranderen en de opzet van trainingen ook. Ineens vliegen termen als breinvriendelijk leren en blended learning je om de oren. Mooi en interessant, maar hoe geef je daar vorm aan?

Zoekende…

Marijke vertelt me: “Ik zie de ontwikkelingen en wil daar ook echt in meegaan. Tegelijk weet ik niet zo goed hoe. Daarom vraag ik collega trainers dan bijvoorbeeld weleens om een goeie werkvorm, maar krijg dan iets wat weer net niet aansluit bij het leerdoel. Ik vind het zoeken hoor!” We begrijpen dat Marijke hiermee worstelt, er verandert veel op trainingsgebied. Bij de Speelacademie zijn we gefocused op het vernieuwend vormgeven van trainingstrajecten. Tijdens het ontwerpproces nemen we onze kennis over de veranderende wensen van opdrachtgevers en de veranderende leerbehoeften van deelnemers mee. We zorgen dat onze werkvormen sprankelend, onvergetelijk en impactvol zijn en leren dat óók graag aan andere trainers.

Leren, veranderen, groeien!

Mensen leren tegenwoordig anders, hun spanningsboog is bijvoorbeeld korter en er is veel meer keuze uit verschillende media om kennis over te dragen. We weten ook veel meer over hoe de hersenen werken en wat bijvoorbeeld je zintuigen te maken hebben met iets nieuws leren. Door die aspecten te integreren in het ontwerp van je programma bied je een veel totalere en effectievere workshops en trainingen aan met meer impact op de lange termijn. Klinkt goed of niet? Je gaat dus werkvormen leren maken die:

  • Aansluiten bij hoe het brein anno nu werkt;
  • Activerend en prikkelend zijn, ze werken ook door nadat jouw training al voorbij is;
  • Altijd vernieuwend zijn, omdat met onze methode er geen eind komt aan je inspiratie en het vormgeven van effectieve en nieuwe werkvormen.

Yes!

Ik krijg Marijke vrolijk aan de telefoon een paar weken na onze training: “Ik voel me alsof ik opnieuw trainer ben geworden, het materiaal is veel frisser en weer net zo effectief als toen ik ooit begon. Ik merk dat mijn deelnemers de stof beter oppikken en ik meer plezier heb in het uitvoeren. Ik heb er weer een Yes gevoel bij!”

Dat is wat onze eendaagse training ‘Impactvolle werkvormen’ ook voor jou kan betekenen. Op 21 oktober 2016 gaan we je leren hoe je breinvriendelijke, spetterende, impactvolle werkvormen ontwerpt. Er is nog plek, maar wacht niet te lang met inschrijven en zorg ervoor dat je die dag lekker met ons mee kunt bruisen!

***

Wil je meer tips en trucs (en werkvormen!) ontvangen? Meld je dan aan voor de Speel-mail! Dit is wat andere mensen zeiden over de Speel-mail:

“Alle andere  nieuwsbrieven gooi ik allemaal ongelezen weg. Jullie Speel-mail daarentegen lees ik altijd met veel plezier en van A tot Z.” ~Tonco Modderman~

“Hartstikke leuk weer dames. Dank jullie wel! Ik kan, net als alle vorige keren, meteen weer wat zaken uit de Speel-mail toepassen op mijn eigen praktijk.”  ~Frans Hoeke~

“Ik geniet van jullie Speel-mail, dank jullie wel. Pay it forward, lets play and have fun! Blij ook met jullie werkvormsuggesties!”~Mark Brouwers~

 

 


Ook de Speel-mail ontvangen?
Naam:
Email:
(meer info)