Geef waanzinnige goede workshops die voor jou werken

Maak, geef en verkoop waanzinnig goede workshops en sta fluitend voor de groep!

 • Kost het ontwerpen van een workshop jou veel tijd en nog meer kopzorgen?
 • Voel je je in de aanloop naar en tijdens de workshop regelmatig onzeker en twijfel je of je wel genoeg biedt?
 • Kom je uitgeput en onvoldaan thuis en heb je het gevoel dat zowel jij als je deelnemers er niet uit hebben kunnen halen wat er in zat? en
 • Ben je het zat telkens veel te druk te zijn met het zoeken van ‘verse’ deelnemers?

Zonde, want wat je wilt is dat:

 • je je zeker voelt en je niet druk maakt of jij of je workshop wel goed genoeg zijn;
 • je er zin in hebt en je geen zorgen hebt over ‘lastige’ deelnemers of uitdagende situaties;
 • je vol energie thuiskomt met het gevoel dat je al je deelnemers hebt kunnen geven waar ze voor kwamen en
 • dat deelnemers zo enthousiast zijn dat ze bij je terugkomen en je aanbevelen bij andere mensen!

soap-bubble-522895_1280

 

 

 

 

Gemakkelijk:

Hoe je een super-workshop ontwerpt die voor jou werkt is gemakkelijk te leren, echt waar. In 3 stappen leer je hoe je workshops ontwerpt en geeft waarmee zowel de leerdoelen van de deelnemers als jouw (commerciële) doelen als workshopbegeleider worden behaald.

Weet je dat wij het heel begrijpelijk vinden dat jij nu (nog) niet weet waar je moet beginnen? Het ontwerpen en uitvoeren van een workshop is namelijk een vak apart. We zijn ervan overtuigd dat jij als kenniswerker, één-op-één coach of andere professional een kei bent in jouw specialisme.

Maar hoe je leerdoelen opstelt, een workshop logisch en helder opbouwt en hoe je een groep mensen in beweging brengt en houdt; dat heeft tot nu toe niemand jou nog geleerd, of wel?

 

Als je wilt dat de workshops die je geeft écht werken, dan heb je een aantal zaken nodig, waaronder:

 1. De kennis en ervaring van een toptrainer die je de basisbeginselen leert over hoe je een effectieve en attractieve workshop ontwerpt en uitvoert;
 2. Een flinke dosis praktijkgerichte informatie over hoe volwassen mensen leren en hoe je een begeleiding zo inricht dat hij echt leidt tot blijvende/duurzame resultaten;
 3. Een methodiek waarmee je een begeleiding zinvol vormgeeft. Die aansluit bij de wensen van de deelnemers én bij jouw eigen wensen als begeleider;
 4. Een kans om in een veilige omgeving te oefenen, een plek om vlieguren te maken en waardevolle feedback te ontvangen nog voordat het ‘voor het eggie’ is;
 5. Constante professionele begeleiding gedurende de gehele opleiding.

De opleiding ‘Soepel voor de groep met winstgevende workshops’ leert jou waanzinnig goede workshops te ontwerpen en fluitend voor de groep te staan en bied je:

Blok 1 Ontwerp een waanzinnig goede workshop Een goede workshop ontwerpen, eentje die impact heeft, is een vak apart. Via onze doelgerichte methode, leer je het programma zo in elkaar te zetten dat zowel de deelnemers als ook jij als begeleider de gewenste doelen behalen.
Blok 2 Sta fluitend voor de groep Zorgen over je rol als workshopbegeleider en de interactie met de groep? Doen ze wel mee met wat ik heb bedacht? Zijn ze niet kritisch? Weet ik wel om te gaan met weerstand en kan ik die misschien al vroegtijdig omvormen? Hoe verdeel ik mijn aandacht en energie effectief over alle deelnemers? Met kennis over en oefening in groepsdynamische processen sta je zorgeloos voor de groep.
Blok 3 Ervaar het plezier van terugkerende klanten Je hebt je workshop gehouden. Het was een groot succes. Jouw doel is duurzame ontwikkeling voor je klant. Wij leren je hoe je deelnemers geboeid houdt zodat ze gaan doorpakken, ook na je workshop. Borgen en boeien met tevreden en terugkerende klanten die een (vervolg)dienst bij je afnemen als resultaat.

 

 Je leert dus:

 • hoe je een professioneel programma maakt dat écht leerzaam is en leidt tot duurzame resultaten bij deelnemers;
 • hoe je soepel met de dynamiek in de groep omgaat, hoe je de kracht van de groep gebruikt en omgaat met onverwachte situaties en
 • hoe je ervoor zorgt dat de deelnemers (of je opdrachtgever wanneer je incompany traint) na de workshop een vervolgdienst bij je gaan afnemen en zo enthousiast zijn dat ze je willen aanbevelen bij potentiële nieuwe klanten.

Daarnaast doe je inspiratie op voor Speelse, interactieve werkvormen (dat is tenslotte onze specialiteit). Na de opleiding ben je in staat zelfstandig oneindig veel waanzinnig goede workshops te ontwerpen!

De opleiding bestaat uit:

 • 1 individuele Betrek-opdracht (voor de start);
 • 1 gezamenlijke Introductie en Kennismaking;
 • 3 live dagen training onder leiding van een zeer ervaren en deskundig trainer;
 • 1 Mastermind en 1 Intervisie-bijeenkomst in de live online Speeltuin van De Speelacademie;
 • onbeperkt gebruik van de online leeromgeving van De Speelacademie tijdens de opleiding en
 • 1 individuele Borg-sessie (na blok 3).

Data:start

Voor de eerstvolgende opleiding start begin mei 2017.

Je krijgt meer!

Als je besluit mee te doen in mei 2017 val je met je neus in de boter! Je krijgt veel bonussen, te weten:

 • 1 individuele Feedback-sessie op jouw workshop-ontwerp (t.w.v. € 175,00);
 • 3 jokers waarmee je “in nood” professionele begeleiding in kunt roepen via telefoon, skype of de virtual classroom (t.w.v. € 240,00)
 • 1 jaar lang gratis toegang tot jouw persoonlijke leeromgeving van De Speelacademie (t.w.v.€ 75,00);
 • 1 boek ‘Speels Trainen’ (t.w.v. € 24,95) en
 • 1 schatkist vol met een stappenplan, diverse checklists, diverse formats, een draaiboek, kant-en-klare werkvormen en véél meer handige extra’s (t.w.v. € 95,00).

Het totale pakket aan extra’s heeft dus een waarde van ruim € 600,00!

Locaties:

De locaties waar je op die live-dagen welkom bent bevinden zich stuk voor stuk in de provincie Utrecht. Wij kiezen steeds heel doelgericht een locatie die past bij het thema van het blok.

Certificaat:

Na de opleiding krijg je een bewijs van deelname en als je voldoet aan alle voorwaarden dan ontvang je het certificaat “Een workshopleider die snapt hoe het werkt!”.

 

 

 

Mirjam stelt zich aan je voor:

Ik ben Mirjam Broeke, de trotse eigenaar van De Speelacademie.

Ik ben specialist in Extreem Effectief en Speels Trainen.
Ik ben deskundig, oprecht geïnteresseerd, creatief en (erg) enthousiast.

Als zeer ervaren trainer vind ik het mijn taak om respectvol en liefdevol aan jouw overtuigingen te rammelen. Ik ben ervan overtuigd dat dat dé manier is om jou in beweging te krijgen én te houden!

Door het aannemen van een ander perspectief en door het inzetten van creativiteit beweeg ik workshopbegeleiders (in spé) naar een moeiteloze uitvoering van hun waanzinnig goede ontwerp.  Als doorgewinterde ondernemer houd ik de doelen en de gewenste resultaten van deelnemers altijd nauwkeurig in de gaten. Aan het einde van de rit is het tenslotte altijd het (duurzaam) resultaat dat telt, of niet?

In mijn aanpak ben ik uniek omdat ik van leren een onvergetelijke leerbeleving weet te maken. Ik ben altijd in ontwikkeling en loop graag vooruit op de ontwikkelingen in de trainersbranche. Deze aanpak biedt oneindig veel kansen voor jou en daar word ik nu heel erg blij van.

 

Begint het te kriebelen en wil je meer informatie?

Vul je gegevens in om een belafspraak in te plannen!

Na ontvangst van jouw aanmelding nemen we zo snel mogelijk contact op om een afspraak met je in te plannen.

 

Ja, ik ben ge?nteresseerd om deel te nemen. Ik meld me aan voor een gesprek.
 
Voornaam*
Achternaam*
Telefoon*
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

 

 Ook de Speel-mail ontvangen?
Naam:
Email:
(meer info)