VIP-dag Celebrity Reflection

Waarom een VIP-dag Celebrity Reflection?

Ster-reflectie op top-niveau. Waardevolle feedback die je helpt om een betere trainer te worden! Zowel jij als de deelnemers aan jouw trainingen zullen volop groeien!

Help, waar blijft mijn feedback?!

Als beginnend of zeer ervaren trainer werk je vaak alleen. Natuurlijk ontvang je feedback van je deelnemers na een dag wanneer je daarom vraagt. Soms trek je er na lang aandringen zelfs nog ‘verbetertips’ uit. Maar zijn de antwoorden die gegeven worden door de deelnemers niet sociaal wenselijk?

Als je af en toe met collega’s werkt dan kan die je nog typische eigenaardigheden teruggeven, maar veel trainers werken eigenlijk altijd alleen. Je hebt hierdoor soms het gevoel dat je iets essentieels mist dat jou kan helpen om beter te worden in je vak. Het liefst zou je waarderende en opbouwende feedback willen ontvangen!

De Speelacademie geeft waardevolle feedback

De Speelacademie kan jou uitstekend van dienst zijn wanneer je graag feedback ontvangt op jouw trainingen en op de wijze waarop je die trainingen uitvoert. Meerdere deelnemers zijn jou hierin al voorgegaan en deze zijn allen succesvol op weg geholpen. Klinkt dat jou als muziek in de oren? Lees dan zeker verder!

Hoe werkt het?

Op het moment dat jij een training geeft, komt één van de mensen van De Speelacademie een halve dag bij jou observeren. De bevindingen uit de observatie worden op papier gezet en mondeling toegelicht. Het mondeling toelichten van de bevindingen kan via Skype gebeuren. Zie je iemand liever live? Dan kan dit gerealiseerd worden, er wordt dan een afspraak gepland op een locatie in het midden van het land.

Wat levert een VIP-dag Celebrity Reflection jou op?

Het is natuurlijk belangrijk om te weten wat een VIP-dag Celebrity Reflection jou oplevert! Een ster-reflectie op topniveau levert jou het volgende op:

*Je ontvangt feedback op een waarderende manier;

*Je wordt gevoed met opties waarmee je jouw trainingsontwerp en de wijze waarop je de training uitvoert kunt verrijken;

*Een persoonlijk groeiplan waarmee je zelfstandig kunt doorgroeien tot ongekende hoogten.
Door het volgen van een VIP-dag Celebrity Reflection, verzeker jij jezelf van een sterke ontwikkeling op je trainersvaardigheden.

Interesse?

Heb je interesse? Vul dan hier je gegevens in en wij bellen je met veel plezier op om te kijken of de VIP-dag Celebrity Reflection de juiste oplossing is voor jouw leervraag!

P.S.

Wil je succesvol doorgroeien als trainer door het ontvangen van waarderende feedback? Meld je dan hier aan voor de VIP-dag Celebrity Reflection!Voornaam: *

Achternaam: *

Email: *

Telefoon:

Opmerkingen:

* verplicht veld

 


Ook de Speel-mail ontvangen?
Naam:
Email:
(meer info)