Wat doe ik verkeerd?

wat doe ik verkeerd

William klinkt een beetje wanhopig aan de telefoon. “Mirjam, ik weet niet wat ik verkeerd doe, maar de vervolgboekingen blijven uit!”. Ik begrijp precies wat William bedoeld, wanneer er niemand aanhaakt op je vervolg. Dat is nogal frustrerend. Het is herkenbaar voor meer van mijn klanten. Heb je zo hard gewerkt om die workshop vol te krijgen, ontvang je positieve evaluaties en dan… niks.

Hoe werkt het?

Jij bent de expert in jouw vakgebied. Als expert help je mensen verder. Je biedt ze dat wat ze nodig hebben om te groeien. Met enthousiasme en liefde deel je jouw kennis. Maar daar houdt je expertrol niet op. Een goede ‘leraar’ is ook in staat om zijn deelnemers te laten zien of ervaren wat ze nog missen in hun kennis en kunde. Je maakt ze bewust van dat deel dat ze nog niet genoeg beheersen.

Vertrouwen in jou

In “Waanzinnig Goede Workshops die voor jou Werken” leer je hoe je beide delen in je workshopontwerp verweeft. Hoe je dus zoveel waarde biedt dat je deelnemers voelen en weten dat jij degene bent die ze verder helpt èn kan blijven helpen! Ze gaan na de workshop naar huis met geweldig waardevolle nieuwe kennis en nieuwe vaardigheden, maar ook met inzicht in datgene waar ze zich nog in moeten ontwikkelen. Dat maakt dat ze vol vertrouwen een vervolg bij je willen boeken.

William boekt inmiddels winst met zijn workshops

Uit zijn eerste groep zijn veel deelnemers doorgestroomd naar het vervolg dat hij aanbiedt. Hij belt ons na zijn workshop “Het was top! Omdat ik de deelnemers al kende, kon ik ze beter begeleiden en hebben we nu een verdiepingsslag kunnen maken.” Enthousiast vertelt hij hoeveel soepeler zijn inschrijvingen nu lopen en dat zijn deelnemers meer willen van wat hij biedt.

Een klantenstroom die niet zomaar opdroogt

Doordat we jou deze werkwijze leren toe te passen:

  • zorg je ervoor dat klanten terugkomen en je dus niet voortdurend nieuwe klanten hoeft te werven;
  • sta je stevig in je expertrol en ervaren je deelnemers dat ook als zodanig;
  • voel je meer rust en ruimte in je financiën.

Klinkt dat aantrekkelijk? Mail ons om een afspraak in te plannen, dan kunnen we rustig bespreken of “Waanzinnig Goede Workshops die voor jou Werken” geschikt is voor jou. We horen graag van je!

***

Wil je meer tips en trucs (en werkvormen!) ontvangen? Meld je dan aan voor de Speel-mail! Dit is wat andere mensen zeiden over de Speel-mail:

“Alle andere  nieuwsbrieven gooi ik allemaal ongelezen weg. Jullie Speel-mail daarentegen lees ik altijd met veel plezier en van A tot Z.” ~Tonco Modderman~

“Hartstikke leuk weer dames. Dank jullie wel! Ik kan, net als alle vorige keren, meteen weer wat zaken uit de Speel-mail toepassen op mijn eigen praktijk.”  ~Frans Hoeke~

“Ik geniet van jullie Speel-mail, dank jullie wel. Pay it forward, lets play and have fun! Blij ook met jullie werkvormsuggesties!”~Mark Brouwers~

 

 


Ook de Speel-mail ontvangen?
Naam:
Email:
(meer info)