In eerste instantie dacht ik dat speels trainen niet voor mij was. Ik zie mijn cursisten nog niet rondrennen als ze moeten leren hoe digitale marketing werkt. Het was Mirjam Broeke zelf waarin ik vertrouwen had. En dat gevoel bleek juist. Mirjam kon mij aanmoedigen om speelse elementen te introduceren in mijn training ik was gerust doordat we steeds toetsten of het leerdoel van de cursisten werd gehaald. En dat bleek juist beter te zijn dan op mijn oude manier die nogal schools was. Precies waar ik vanaf wilde. Iets anders waar ik vanaf wilde was het idee dat ik geen trainer ben. Ooit een cursus gevolgd, ooit een half jaar les gegeven, maar echt een training ontwerpen en die vervolgens ‘pimpen’, zoals Mirjam dat noemt, was nieuw. Wat voelde ik mij bewust onbekwaam tijdens de training, maar gelukkig heeft Mirjam voor hetere vuren gestaan. Toen ik mijn eerste training nieuwe stijl ging geven, en met allerlei attributen op een neer liep van auto naar de zaal, voelde ik mij echt een trainer. Ik was ontspannen, vond het leuk en nog het allerbelangrijkst: de cursisten ook. Maar niet alleen dat… er waren heel wat inzichten binnengekomen. Nog nooit heb ik na een training zoveel complimentjes in ontvangst mogen nemen. En die geef ik bij deze weer door aan Mirjam. Dank je wel voor je inzet, geduld en enthousiasme.

 

- Barbara Kremers over “Soepel voor de groep met workshops die voor jou werken!” -
 


Ook de Speel-mail ontvangen?
Naam:
Email:
(meer info)