Judith Bakker

judith@despeelacademie.nl

Tel.: 06-46167743

 

 

speels_cv_judith_001

Schermafdruk 2014-12-22 14.34.14DUURZAAM ONTWIKKELEN

Ik ben specialist in het ontwerpen van praktijkgerichte veranderleertrajecten die gericht zijn op een gedragsverandering. Mensen kunnen allerlei kennis en vaardigheden leren maar het gaat er uiteindelijk om wat ze in de praktijk daarmee gaan doen.

Mijn missie is om iedereen plezier in leren te geven omdat jezelf blijven ontwikkelen voor mij de basis is voor een gelukkig leven.

STAPSGEWIJS EN HET SUCCES VIEREN

Als facilitator werk ik in kleine stappen toe naar een groots resultaat. Ik laat mensen ervaren hoe het ook kan en dat smaakt naar meer. Het samen vieren van de successen vind ik het leukste wat er is. Waar je al goed in bent vooral meer gaan doen en in andere situaties gaan toepassen dat geeft energie en de motivatie om jezelf te blijven ontwikkelen. Ik kan snel inschatten wat iemands unieke kwaliteiten zijn en ben vindingrijk in het zien van mogelijkheden om die uit te bouwen.

DE BASIS IS EEN FORMAT

Veranderprocessen verlopen voor 80% identiek. Een bewezen effectief format gebruik ik als basis en de benodigde interventies worden op maat ontworpen omdat iedere vraag van een klant anders is. De kracht van het format is dat het overdraagbaar is zodat een klant dit iedere keer opnieuw kan toepassen.

De kracht van de aanpak zit in de combinatie van sturen op functionele doelen (die stap voor stap leiden tot het resultaat) én emotionele doelen die de deelnemers voeden op de wil om te veranderen en het doen en doorzetten in de praktijk.

ENTHOUSIAST EN POSITIEF

Anderen vinden mij enthousiast, doelgericht, grappig, open en positief. Ik ben op mijn best als er onverwachte dingen gebeuren die opgelost moeten worden.

BLENDED FACILITEREN EN ONDERNEMEN

Ik wil graag nóg beter leren faciliteren en vooral blended faciliteren. De combinatie van live sessies en gebruik maken van alle IT-faciliteiten die leren stimuleren vind ik heel erg gaaf.

Én ik wil een succesvolle ondernemer worden die samen met andere ondernemers en klanten hele mooie dingen neerzet.

Neem contact op met Judith:

Naam (verplicht)

Email (verplicht)

Telefoon nr

Vraag

 Ook de Speel-mail ontvangen?
Naam:
Email:
(meer info)