De Ontwerpdokters: Eerste Hulp bij OntwerpOngelukken

ehbt

  • Ben je dol op het geven van trainingen en workshops, maar vind je het een crime om telkens tot een goed ontwerp te komen?
  • Blader je boeken stapels met boeken door of zit je uren op internet te zoeken naar werkvormen om erachter te komen dat ze nèt niet passend genoeg zijn voor de doelen die jij met je deelnemers nastreeft?
  • Vraag je je af hoe je een uniek en succesvol trainings- of workshopontwerp kunt maken?

 

In onze Eerste Hulp bij OntwerpOngelukken helpen we je daarbij op weg!

Vooraf hebben we contact om de basisgegevens op een rijtje te krijgen. Wie is bijvoorbeeld de doelgroep en wat is het doel?

Vervolgens komen we in onze virtuele klas samen tot een mooi ontwerp volgens de methode Speels Trainen.

Achteraf is er de mogelijkheid om – op basis van je ervaring in de praktijk – nog een keer contact te hebben zodat we je helpen de werkvorm te perfectioneren.

 

Je werkt tijdens een EHBO-traject hard aan die ene training of workshop die je moet voorbereiden… tegelijkertijd leren we je ook hoe het ontwerpen van je training of workshop alle keren hierna gemakkelijker en sneller zal gaan.

Jouw investering:

  • 149 euro

Vul hieronder je gegevens in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op om de EHBO-sessies in te plannen. Zit je met je handen in je haar en komt de deadline akelig dichtbij? Geef dit dan vooral aan in het veld “opmerkingen”, dan zetten wij de sirene aan en maken we haast :-) !

Ik wil snel een EHBO-sessie
 
Voornaam*
Achternaam*
E-mail*
Telefoon
Opmerkingen
dit veld niet invullen s.v.p.

 


Ook de Speel-mail ontvangen?
Naam:
Email:
(meer info)