Mirjam Broeke

mirjam@despeelacademie.nl
Tel:  06 – 45 43 68 03

 

Je bent (ondernemend) trainer en werkt je te pletter.

Je werkt hard om je trainingen te ontwerpen, uit te voeren en resultaat te laten hebben. Daarnaast werk je nog harder om je trainingen verkocht te krijgen. Met name dat verkopen en dat leveren van duurzame resultaten is een zorgenpuntje. Oh ja…en natuurlijk de (technologische) ontwikkelingen in de branche, die baren je ook wel enige zorgen.

Als jij je toekomst als trainer en ondernemer graag zeker wilt stellen en het niet erg zou vinden om met minder inspanning meer (duurzaam) resultaat (inclusief de euro’s die daarbij horen) te halen, dan wil je misschien eens hier doorlezen.

Ik leer jou namelijk graag:

 • hoe je blended traint en onderneemt én
 • hoe je de blended producten en diensten die je hebt ontwikkelt op onvergetelijke wijze verkoopt

zodat je het beroep waar je zo van houdt ook over een paar jaar nog kunt uitvoeren en je onderneming ook dan nog bestaansrecht heeft!

Meer leren over trainen én ondernemen, over leren én verkopen? Kijk dan vooral ook hier!

 

Ik ben Mirjam Broeke, oprichtster van De Speelacademie. De Speelacademie werkt met profielen. Dit is mijn profiel:Speels_CV_Mirjam_Broeke

Resultaat en Plezier

Schermafdruk 2014-12-22 14.34.14Ik ben specialist in:

 • het creëren van een onvergetelijke leerbeleving én
 • het creëren van een onvergetelijke koopervaring.

Ik leer jou graag:

 • hoe je onvergetelijke (blended) trainingstrajecten ontwerpt én
 • hoe je die inhoudelijk steengoede trainingstrajecten op onvergetelijke wijze verkoopt!

Besluit jij dat je nu voor eens en voor altijd af wil van dat gehang en gewurg, van dat keihard werken, met net iets te weinig plezier en voor stiekem veel te weinig resultaat? Dan ben ik de vrouw voor de job ;-)

Respectvol en Liefdevol

Ik rammel respectvol en liefdevol aan oude gewoonten en overtuigingen. Als het lukt om jou als deelnemer daarmee een ander perspectief aan te laten nemen, als het je lukt om anders waar te nemen, anders te denken en anders te doen dan wordt in beweging komen (en blijven) voor jou eindelijk aantrekkelijk!

Blended trainen en ondernemen

In mijn aanpak ben ik uniek omdat ik niet “alleen” live train, maar een blend van interventies aanbied die samen een verandertraject vormen waarmee jij in beweging komt én blijft.

Daarnaast heb ik een unieke visie op de manier waarop je trainen en ondernemen kunt combineren.

Ten slotte ben ik altijd in ontwikkeling en loop ik graag vooruit op de ontwikkelingen in de trainersmarkt. Dit biedt oneindig veel kansen voor De Speelacademie als organisatie én natuurlijk ook voor jou.

Enthousiast en Deskundig

Anderen vinden mij energiek, deskundig, oprecht geïnteresseerd, enthousiast en professioneel. Zie ook de aanbevelingen.

Moeiteloosheid en Loslaten

Ik wil graag nóg beter leren faciliteren. Ik wil ‘het’ jou graag gunnen, zonder daarbij te veel te willen ‘helpen’ (lees: de verantwoordelijkheid over te nemen).

Blogs van Mirjam:

Practice what you preach

In mijn vorig blog Zou jij jezelf – bekeken door de ogen van de opdrachtgever – uitnodigen op gesprek? hielp ik je om je trainersprofiel scherp te stellen. In dit blog…

0 comments

Zou jij jezelf uitnodigen op gesprek?

Vorige week maandag gaven Bianca en ik workshops op het evenement “Trots op Trainen en Ondernemen!” van Bas van Riet (Dutch Training Professionals). Het was een toffe dag met een…

0 comments

Ik snap niet waarom, maar ik heb er geen zin in!

Merk jij het wel eens? Dat je geen zin in iets hebt, terwijl het op zich leuk zou kunnen zijn? Het overkwam twee van de drie Partners van de week…

0 comments

Neem contact op met Mirjam:

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoon nr

  Vraag  Ook de Speel-mail ontvangen?
  Naam:
  Email:
  (meer info)