Team

Even voorstellen:

Mirjam Broeke

Je bent ondernemend trainer en je werkt je te pletter.

Vóór de training zwoeg jij op het ontwerp, tijdens de training ben jij de drijvende kracht en na de training ben jij nog druk in de weer met van alles en nog wat. De deelnemers en de opdrachtgever lijken zich er tegen die tijd een stuk minder druk om te maken.

Ben jij het zat om je compleet uit de naad te werken en regelmatig teleurgesteld te raken over de resultaten daarvan? Ik leer jou als ondernemende trainer hoe dat ook anders kan!

lees verder >

judithbakker

Judith Bakker

judith@despeelacademie.nl Tel.: 06-46167743     DUURZAAM ONTWIKKELEN Ik ben specialist in het ontwerpen van praktijkgerichte veranderleertrajecten die gericht zijn op een gedragsverandering. Mensen kunnen allerlei kennis en vaardigheden leren maar…

lees verder >

esther-braam

Esther

Als virtueel assistent ondersteun ik het team van De Speelacademie op de achtergrond zodat zij zich kunnen bezig houden met datgene waar zij goed in zijn. Praktisch gezien houdt dit in dat ik zorg voor het bijhouden van de website, de promotie van De Speelacademie via social media en Speel-mail en het inrichten en bijhouden van de processen van alle diensten en producten. Ik zorg ervoor dat jij op tijd alle informatie krijgt die nodig is als je je hebt aangemeld voor een product of dienst. Ik verneem het graag als je tegen iets aanloopt wat niet klopt op de website, of als je praktische vragen hebt.

esther@despeelacademie.nl

 Ook de Speel-mail ontvangen?
Naam:
Email:
(meer info)