Yes! Een kick ass workshop!

kick ass

Kick ass workshop

Maaike zit bij me aan tafel en legt trots haar evaluaties neer, “Allemaal negens en een tien, ik vind dit zo gaaf! “Kijk!”, ze wijst op de getekende smiley naast de tien waar Wat een Top-workshop en wat een Top-begeleiding!!! onder staat. “Super” roep ik “en… geloof je het dit keer ook?”. Ze knikt. “Ja, ik heb er een 180 graden ander gevoel bij sinds ons traject, ik ben goed in mijn vak, zeker nu ik heb geleerd hoe ik een workshop op de juiste manier ontwerp. Ik heb nu zoveel meer rust en vertrouwen tijdens het proces.”

Autodidact en onzeker

Maaike is één van mijn deelnemers uit het 2 maanden programma ‘Waanzinnige Workshops die voor jou Werken’. Ze is een vrolijke autodidact en zeer gedreven als het gaat om haar workshops over communicatie. Met vallen en opstaan heeft Maaike geleerd hoe ze een workshop moet maken en geven, maar er bleef onzekerheid van binnen knagen, zelfs met positieve evaluaties. “Ik miste echt de juiste basiskennis, dat weet ik nu.”

Ik mis iets

Herken je je in Maaike? Je evaluaties zijn goed en toch blijf je onzeker en denk je dat die achten misschien wel sociaal wenselijke antwoorden van je deelnemers zijn. Het ontwerpen en uitvoeren van een training vind je eigenlijk heel gaaf, maar het kost je vaak zoveel moeite en stress dat je er niet echt blij meer van wordt. Je wil wel vernieuwen in je opzet, maar je bent allang al blij als het ontwerp staat en angst voor een uitglijer weerhoudt je ervan om te experimenteren. Je zou zo graag meer vertrouwen hebben in wat je doet zodat je echt kan genieten tijdens het geven van de workshop en je deelnemers volmondig laten weten hoe tevreden ze zijn.

Wat wil je?

Je kan ervoor kiezen om nog jaren te oefenen en ontdekken hoe het werkt en natuurlijk zul je jezelf verbeteren. Maar is het niet veel fijner om in 2 maanden een stabiele basis te leggen? Zodat je weet dat je workshop goed staat en jij een prettig gevoel hebt zodra je de ruimte instapt om je workshop te beginnen. Geen klamme handen of gierende zenuwen in je buik, maar een gezonde, prettige spanning omdat je een te gekke workshop hebt voorbereid waar je deelnemers warm van worden.

Ja, dat wil ik!

In 2 maanden leer ik je onder andere hoe je de juiste leerdoelen opstelt, een workshop logisch opbouwt en hoe je de groep gemakkelijk in beweging krijgt en houdt. Dit is een tipje van de sluier. Wil je meer weten over de inhoud van de blokken en over alle extra’s die je op dit moment kunt krijgen? Lees dan hier verder.

Begint het te kriebelen en wil je nóg meer informatie over de opleiding ‘Waanzinnige Workshops die voor jou Werken’? Laat dan hieronder je gegevens achter, dan bellen we je op!

 

Ja, ik ben ge?nteresseerd om deel te nemen. Ik meld me aan voor een gesprek.
 
Voornaam*
Achternaam*
Telefoon*
E-mailadres*
dit veld niet invullen s.v.p.

 

 


Ook de Speel-mail ontvangen?
Naam:
Email:
(meer info)